OIKEA PAIKKA. OIKEA AIKA.

 

Palveluala

Uudistuva kaupunki

Lappeenranta on Kaakkois-Suomen kaupallinen kasvukeskus, jonka kehitykseen uskotaan. Eri puolille kaupunkia on parhaillaan rakenteilla useita kohteita; sekä liike- ja toimistotiloja, että asuinrakennuksia. Tämän lisäksi suunnitteilla on monitoimijäähalli, joka on investointina n. 40-60 miljoonaa euroa. Monitoimijäähalli tulee joko aivan kaupungin ydinkeskustaan, tai vanhalle paikalle Kisapuistoon. 

Kehittyvä Lappeenranta

Ydinkeskustan ajankohtaiset rakennushankkeet

Tutustu  

Lappeenranta on Suomen Tax free-myynnin kärkisijoilla, heti toisena Helsingin jälkeen, ja matkailu alueelle on vilkasta. Tilastokeskuksen uusimman tutkimuksen mukaan venäläisten matkailijoiden määrä on edelleen ruplan huonosta kurssista huolimatta suuri Lappeenrannassa, yli. 1,4 miljoonaa vuonna 2015. Kaikenkaikkiaan Lappeenrannassa vieraili yli 2 miljoonaa matkailijaa vuonna 2015. Rajaliikenne oli vilkasta, lähes 3 miljoonaa ylitystä vuonna 2015.

Pohjoismaiden suurimpaan matkailukeskushankkeeseen Holiday Club Saimaaseen on investoitu yli 130 miljoonaa euroa. Kohteita on rakenteilla ja suunnitteilla n. 50 miljoonalla eurolla.
 

 


5 miljoonaa pietarilaista on valtava potentiaali.

Jussi Valtola
Johtaja, Holiday Club Saimaa