Visedo

Visedo Oy

Oikea ajoitus siivitti menestystä

Visedo Oy kehittää ja valmistaa sähköisiä voimansiirtojärjestelmiä. Yrityksen pääkonttori ja kokoonpanolinja sijaitsevat Lappeenrannassa. Yrityksellä on kaksi tehdasta Saksassa sekä myyntikonttoreita Euroopassa ja Aasiassa.

Visedo Oy:n käyttämä teknologia yhdistää polttomoottorin ja sähköisen voimansiirron hybridiratkaisuksi, joka kuluttaa nykyistä vähemmän polttoainetta ja tarvitsee huoltoakin vain harvoin. Lisäksi uusi teknologia auttaa alittamaan tiukentuneet päästörajoitukset.
Visedo kehittää ja valmistaa hybridimoottoreita raskaisiin ajoneuvoihin ja työkoneisiin. Pieniruokaiset ja huoltovarmat hybridimoottorit soveltuvat muun muassa konttinostureihin, kaivosteollisuuden koneisiin, metsäkoneisiin, linja-autoihin ja laivoihin. Yrityksen asiakkaisiin kuuluu kansainvälisesti tunnettuja työkoneiden valmistajia.

Emme vetoa pelkästään vihreisiin arvoihin. Hybridiajoneuvo on investointi, joka elinaikanaan maksaa itsensä takaisin säästyvinä polttoaine- ja huoltokuluina, sanoo toimitusjohtaja Kimmo Rauma. Visedon menestystä vauhdittavat paitsi ajankohtainen tuote myös merkittävät asiakkuudet ja oikea ajoitus. 90 prosenttia tuotannosta menee vientiin. Yrityksen liikevaihto on viime vuosina kasvanut 100 %:a vuodessa. Visedo on rankattu Suomen 20 parhaan kasvuyrityksen joukkoon.

Lue lisää www.visedo.com