M-Files Oy

M-Files Oy

Osaavan työvoiman saanti toi M-Filesin Lappeenrantaan

Globaajeja tiedonhallinnan ratkaisuja kehittävä M-Files laajentui Lappeenrantaan keväällä 2017. M-Filesin Lappeenrantaan houkuttelivat erityisesti osaavan työvoiman saanti ja merkittävät asiakkuudet alueella. Lappeenrannasta käsin M-Files pystyy hoitamaan ketterästi myös muualla olevia asiakkuuksia. Yhtiö rakentaa innovatiivisia pilvipalveluita ja it-ratkaisuja asiakasyrityksilleen.

M-Files pystyy hyödyntämään myös yliopiston kansainvälisiä opiskelijoita, joita Lappeenrannassa on runsaasti. "Koska olemme kansainvälinen yritys, on merkittävä etu, että esimerkiksi korkeakouluissa on opiskelijoita 70:sta maasta. Saatavilla on taitavaa työvoimaa ja osaamista." Nojonen kertoo.

M-Files kokee saaneensa apua ja tukea sijoittumisprosessin aikana. "Lappeenrannan kaupunki ja Wirma antoivat meille sijoittumiseen merkittävää apua mm. toimitilojen järjestämisessä ja rekrytoinneissa. Saumaton yhteistyö auttoi meitä paljon sijoittumisprosessin aikana." kiittelee Lappeenrannan toimipisteen vetäjä Otto Nojonen. "M-Filesilla on merkittäviä asiakkuuksia täällä, minkä vuoksi perustimme toimiston Lappeenrantaan. Seutu on laaja ja tiivis talousalue, joka tarjoaa meille myös uusia mahdollisuuksia" hän jatkaa. 

Lähitulevaisuudessa M-Files aikoo lajentaa Lappeenrannan toimistoa entisestään ja palkata lisää työntekijöitä joukkoonsa. Globaalistikin kasvu on vauhdikasta ja merkittäviä investointeja on suunnitteilla. 

M-Filesilla on Lappeenrannan lisäksi toimistoja mm. Englannissa, Kanadassa ja Ranskassa.